TK CABLE VIRTAKAAPELIT

Stream sarja

Stream sarjan virtakaapeli on suunniteltu ominaisuuksiltaan hyvin laadukkaaksi, mutta kohtuuhintaiseksi vaihtoehdoksi myös hieman edullisempien laitteiden virransyöttöön. Niin johdinkuin eristemateriaaliensa osalta Stream virtakaapeli on valtaisasti kehittyneempää tasoa kuin laitteiden mukana tavallisesti toimitettavat peruskaapelit. TK Cable:in muiden mallisarjojen virtakaapelien tavoin se sopii yhtälailla pienen tehonkulutuksen laitteille (esim. signaalilähteet, muuntimet, esi- ja kuulokevahvistimet) kuin myös paljon ampeereita ahmiville laitteille (esim. integroidut- ja päätevahvistimet, vedot seinärasialta jakoblokille). Ei myöskään kannata unohtaa testata saadut hyödyt kuvapuoleen painottuvissa AV-laitteistoissa. Stream virtakaapeli ansioituu myös kustannukset paremmin kurissa pitävänä vaihtoehtona paljon kaapelia vaativissa kohteissa - kuten kauemmas sijoitettujen aktiivikaiuttimien tai subwooferien kaapeloinnissa.

Stream virtakaapeli mahdollistaa laitteistoissa aivan samoja parannuksia sekä etuja kuin sarjan kaiutin- ja välikaapelit. Verrattaessa eri kaapelityyppien vaikutuksia ei virtakaapeli ole lainkaan pienemmässä merkityksessä kuin muut ryhmät... Erot ja sopivuus omaan settiin sekä mieltymyksiin selviävät toki helposti koekuuntelulla. TK Cable:in arvokkaampien virtakaapelimallien tavoin Stream virtakaapeli rauhoittaa ja selkeyttää äänikuvaa, lisää erottelua, parantaa transienttinopeutta sekä saattaa matalimmatkin taajuudet kontrolliin. Jos laitteisto on ääneltään kireään tai pisteliääseen sävyyn taipuvainen, eikä tästä syystä avoin ja erotteleva Stream virtakaapeli tunnu siihen parhaalla tavalla istuvan, kannattaa ehdottomasti kokeilla Grayling V Model 2 mallia! Tämä malli on toki arvokkaampi, mutta sen lisäksi, että se hintavampana vaihtoehtona luonnollisesti parantaa Stream virtakaapelin ominaisuuksia kaikilla osa-alueilla, se tuo myös ääneen miellyttävästi täyteläisyyttä.

HUOM! Vaikka Stream virtakaapeli ei olekaan saanut nimeensä Grayling ja Marlin sarjoista löytyvää "Model 2" lisäystä, on myös Stream sarja uudistunut vuodelle 2017. Nimi pidettiin Stream mallin kohdalla ennallaan koska itse kaapeli säilyi rakenteeltaan samana, parannusten kohdistuessa vain liittimiin. Parannus on silti tuntuva myös Stream virtakaapelissa, mutta ei niin valtaisa kuin Grayling ja Marlin sarjoissa. Uuden 2017 mallisarjan Stream virtakaapelin tunnistaa ulkoapäin sen schuko liittimen kullatuista virtapinneistä (vaihe- ja nollakoskettimet). Toki myös IEC-kojeliittimen kontaktit ovat nyt kullattuja, mutta niiden pinnoituksen tarkastelu on liittimen sisuksista hankalaa. Kultaus on tehty halpatuotteista poiketen ilman ferromagneettista nikkelikerrosta. Sitä vastoin 24 karaatin kultauksen pohjustus koostuu tarkoin valituista jalometalleista.

TK Cable Stream

Johdinmateriaali: Hopealla pinnoitettu, optimoidun kiderakenteen ultra puhdas UPHCC kupari
Johtimet: 3 x 14AWG
Poikkipinta-ala: 3 x 14AWG (14AWG = 2,08mm2)
Käytetty geometria: Twisted triple
Eristemateriaali: PTFE (ns. Teflon® kun valmistajana DuPont)
Kaapelin halkaisija: 10mm
Liittimet: TK Cable:lle erikoistilauksena Saksassa valmistetut virtaliittimet, ei ferromagneettisia komponentteja, johdinosat kullattua korkealaatuista messinkiä

TK Cable hinnasto (PDF)

Grayling sarja

Grayling sarjan virtakaapelit uudistuivat täysin vuodelle 2017. Uusien mallien nimeen on lisätty "Model 2" teksti tunnistusta helpottamaan. Monista laitteistoista vuosien varrella paikkansa luottokaapeleina lunastaneet Grayling virtakaapelit ovat uudistuksen myötä nousseet vielä selvästi korkeammalle laatutasolle. Nyt ne ovat ominaisuuksiltaan paremmalla tasolla kuin aiemman Marlin sarjan virtakaapelit!

Kaapelien ominaispiirteet eivät kuitenkaan ole muuttuneet. Ne tarjoavat edelleen vanhoista Grayling virtakaapeleista tutut ominaisuudet, kuten nopean reagointikyvyn transientteihin, tiukan kontrollin kautta koko taajuuskaistan, puhtaamman sekä vakaamman äänikuvan ja hyvin korkean erottelukyvyn. Mutta nyt "Model 2" muotoon päivittyneinä Grayling virtakaapelit suoriutuvat kaikista näistä osa-alueista vielä reilusti aikaisempaa paremmin. Parannukset mahdollistaa kokonaan uusi kaapeligeometria, joka minimoi suojamaan ei-toivotut vuorovaikutukset vaihe- sekä nollajohtimien kanssa. Se parantaa häiriösuojaa ja nopeuttaa kaapelin reagointikykyä.

Toisena parantuneen suorituskyvyn aikaansaajana ovat sisäisiltä osiltaan päivitetyt liittimet. Ulkoisesti IEC-kojeliitin näyttää samalta kuin vanhan Grayling sarjan virtakaapeleissa, mutta nyt kaikki kiinnittimet ovat ei-ferromagneettisia ja koskettimet ovat kullatut. Kultaus on tehty halpatuotteista poiketen sekin ilman ferromagneettista nikkelikerrosta. Sitä vastoin 24 karaatin kultauksen pohjustus koostuu tarkoin valituista jalometalleista. Myös schuko pistoke on ulkoapäin lähes aikaisemman kaltainen. Sen kiinnittimet ovat nekin ei-ferromagneettisia ja kosketinpinnit ovat puhtaasta kuparista tarkkuuskoneistetut. Kuparisten vaihe- ja nollapinnien pinnoitus on nikkelitöntä 24 karaatin kultaa.

Grayling sarjassa on Marlin ja Atlantis virtakaapelisarjojen tapaan tarjolla kaksi vaihtoehtoa; perusmalli ja Variant (Marlin sarjassa lisäksi myös Wall malli). Ne antavat mahdollisuuden valita se paremmin omaan laitteistoon sopiva versio. Kuten kaikkien TK Cable kaapelien kohdalla on eri mallien yhteensopivuus myös taattua, joten usein laitteistoon saadaankin paras tasapaino yhdistelemällä sopivassa suhteessa eri versioita. Erot ovat varsinkin virtakaapelissa melko paljon laitteistosidonnaisia, joten parhaiten omaan settiin sopivan mallin löytää varmimmin juuri koekuuntelulla. Mutta yleistäen voi sanoa perusversion olevan transienteiltaan nopeampi ja räjähtävämpi sekä aavistuksen avoimempi. Variant versio taas on toistoltaan hieman täyteläisempi ja sävyiltään vielä puhtaampi sekä tasaisempi. Monista muista Variant malleista poiketen Grayling virtakaapelin Variant versio on (sisäänajauduttuaan) monissa tapauksissa bassoiltaan hieman perusversiota tiukemmassa kontrollissa. Mutta toisaalta taas perusversion yläbassoissa on useimmissa kytkennöissä aistittavissa enemmän nopeutta. Ainoa ero perusversion ja Variant version välillä on johtimien kierretiheys, joka on Variant mallissa tiheämpi. Kumpikin malliversio sopii täydellisesti sekä pienen ottotehon laitteisiin että ampeerirohmuihin kytkentöihin.

TK Cable Grayling Model 2 ja Grayling V Model 2 (erona vain kierretiheys)

Johdinmateriaali: Hopealla pinnoitettu, optimoidun kiderakenteen ultra puhdas UPHCC kupari
Johtimet: 2 x 12AWG + 2 x 16AWG
Poikkipinta-ala: 2 x 12AWG (12AWG = 3,31mm2)
Käytetty geometria: Twisted pair + Twisted pair ground
Eristemateriaali: PTFE (ns. Teflon® kun valmistajana DuPont)
Kaapelin halkaisija: 11mm
Liittimet: TK Cable:lle erikoistilauksena Saksassa valmistetut virtaliittimet, ei ferromagneettisia komponentteja, johdinosat; schuko pistokkeessa kullattua puhdasta kuparia ja IEC-kojepistokkeessa kullattua korkealaatuista messinkiä

TK Cable hinnasto (PDF)

Marlin sarja

Marlin sarjan virtakaapelit kokivat Grayling sarjan tapaan täyden uudistumisen vuodelle 2017. Uusien mallien nimeen on lisätty "Model 2" teksti tunnistusta helpottamaan. Aiempi Marlin virtakaapelisarja edusti hintalaatusuhteeltaan poikkeuksellisen hyvää tasoa, tarjoten huippuominaisuudet myös hyvin hintaviin laitteistoihin. Nyt sarjan "Model 2" mallit ovat uudistuksen myötä nousseet vielä selvästi korkeammalle laatutasolle!

"Model 2" uudistus muutti Marlin sarjan virtakaapelien ominaispiirteitä hieman enemmän kuin mitä Grayling sarjan kohdalla. Kokonaisuutena muutokset ovat samaa suuruusluokkaa ja kaikilta osin parannuksia. Mutta sen lisäksi että uudistus olisi vain parantanut vanhan sarjan avuja, se myös toi joitain uusia. Marlin Model 2 mallien äänikuva on aikaisempaa läheisempi ja toiston jämäkkyyden lisäksi mukana on enemmän mukaansatempaavaa livemäistä elävyyttä. Sävytoisto on myös miellyttävämpi vaikka laitteiston erottelukyky olisi huippuluokkaa ja äänite hieman rosoinen. Kuitenkin samaan aikaan erottelu ja iskevä transienttinopeus ovat nekin lisääntyneet. Huonoja puolia tai suorituskyvyn epätasaisuuksia on tästä sarjasta kovin vaikea nimetä...

Kuvaillut parannukset mahdollistaa kokonaan uusi kaapeligeometria, joka minimoi suojamaan eitoivotut vuorovaikutukset vaihe- sekä nollajohtimien kanssa. Grayling Model 2 mallien tavoin uusi kaapeligeometria parantaa häiriösuojaa ja nopeuttaa kaapelin reagointikykyä. Marlin sarjassa vain hyödynnetään vielä Grayling sarjaa huomattavasti monimutkaisempaa rakennetta (poikkeuksena Wall malli jossa on sama kaapeligeometria kuin Grayling sarjassa). Rakenteensa vuoksi Marlin Model 2 ja Marlin V Model 2 virtakaapelit toimivat poikkeuksellisen hyvin monien AV-laitteiden kanssa, joten kannattaa ehdottomasti testata saadut hyödyt myös kuvantoistossa. Toki on ymmärrettävää että kaapelin hinta asettaa rajoja sen käytön mielekkyydelle ihan halvimmissa televisioissa tai videotykeissä. Referenssitason kuvantoistolaitteistoihin kustannus on kuitenkin perusteltu.

Samoin kuin Grayling sarjan "Model 2" päivityksessä, toisena parantuneen suorituskyvyn aikaansaajana ovat myös Marlin sarjassa sisäisiltä osiltaan päivitetyt liittimet. Liittimet ovat täysin samat kuin Grayling Model 2 malleissa. Eli ulkoisesti IEC-kojeliitin näyttää samalta kuin vanhan Marlin sarjan virtakaapeleissa, mutta nyt kaikki kiinnittimet ovat ei-ferromagneettisia ja koskettimet ovat kullatut. Kultaus on tehty halpatuotteista poiketen sekin ilman ferromagneettista nikkelikerrosta. Sitä vastoin 24 karaatin kultauksen pohjustus koostuu tarkoin valituista jalometalleista. Myös schuko pistoke on ulkoapäin lähes aikaisemman kaltainen. Sen kiinnittimet ovat nekin ei-ferromagneettisia ja kosketinpinnit ovat puhtaasta kuparista tarkkuuskoneistetut. Kuparisten vaihe- ja nollapinnien pinnoitus on nikkelitöntä 24 karaatin kultaa.

Marlin sarjassa on tarjolla peräti kolme virtakaapelivaihtoehtoa; perusmalli, Variant ja Wall. Näistä on mahdollista löytää sopiva kaapeli lähes mihin tahansa laitteistoon tai makuun. Erot ovat varsinkin virtakaapelissa melko paljon laitteistosidonnaisia, joten omaan käyttöön sopivin mallin löytää varmimmin koekuuntelun myötä. Tässä sarjassa ero perusmallin sekä Variant mallin välillä on samaa suuruusluokkaa kuin vaikkapa Grayling sarjassa. Näiden mallien välillä on kuitenkin vielä tyypillistäkin vaikeampi kokeilematta sanoa mihin suuntaan ne laitteiston ominaisuuksia vievät. Perusmallin ja Variant:in välillä ero löytyy vaihe- ja nollajohtimien kytkennästä, joka perusmallissa on ns. Twisted Quad ja Variant mallissa Twisted Star Quad. Yleistäen voi ajatella perusmallin tarjoavan aavistuksen napakampaa sekä kuivakkaampaa bassokontrollia ja hitusen rauhallisempaa äänikuvaa. Variant malli taas tuo toistoon hieman voimallisemmin esiin nousevaa bassoa, äänikuvan ollessa yksityiskohdiltaan piirun fokusoidumpi (mutta silti laaja). Täysin neutraalissa laitteistossa ja akustiikassa perusversio on näistä hiuksenhienosti tasaisempi ja luonnollisempi, mutta Variant taas ehkä se mielenkiintoisempi. Kuten kaikkien muidenkin TK Cable kaapelien kohdalla on eri mallien yhteensopivuus taattua, joten usein laitteistoon saadaan paras tasapaino yhdistelemällä sopivassa suhteessa eri versioita.

Wall malli poikkeaa suuremmin kahdesta muusta sarjan virtakaapeliversiosta. Se käyttää johtiminaan samaa paksua johdinta kuin Marlin kaiutinkaapelit. Tämä johdintyyppi tuo monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, mutta kuten Marlin kaiutinkaapelien selosteessa todetaan, se vaatii poikkeuksellisen pitkän sisäänajojakson. Hyvänä puolena virtakaapelin kohdalla on se, että sisäänajo käy melko vaivattomasti. Halutessa kaapelin voi ennen äänentoistolaitteistoon kytkemistä laittaa syöttämään virtaa vaikkapa televisiolle, tietokoneelle tai jollekin kodinkoneelle. Mutta vaikka kaapelin kytkisi heti kuuntelulaitteistoonkin sen sisäänajo käy kaiutinkaapeleita joutuisammin virtamäärän ollessa suurempi. Kuten nimikin kertoo on Wall version suunniteltu käyttökohde juuri seinärasialta jakorimalle. Tässä sijainnissa myös sisäänajautuminen sujuu kaikkein nopeimmin. Mutta kaapeli toimii erinomaisesti myös joissain signaalilähteiden virransyötöissä. Marlin Wall Model 2 virtakaapelia arvioidessa on helppo huomata samat ominaisuudet kuin mitä sarjan kaiutinkaapelit tuovat. Äänellisesti se on nautinnollisen rauhallinen ja sävykäs - olematta lainkaan tunkkainen tai tukkoinen. Vakaa ja puhdas toisto ei ole yhtä nopea tai eloisa kuin Marlin sarjan muilla virtakaapeleilla, mutta tämä malli onkin tarkoitettu tasapainottamaan laitteistoa vain tarvittavassa virransyöttökohdassa. Toki on mahdollista saada hieno kokonaisuus käyttämällä Wall mallia laitteiston kaikille komponenteille, mutta useimmiten paras tulos saadaan kun setissä on yksi tai maksimissaan kaksi Wall mallia ja loput kaapelit ovat Variant- tai perusmallia.

TK Cable Marlin Model 2 (Marlin V Model 2)

Johdinmateriaali: Hopealla pinnoitettu, optimoidun kiderakenteen ultra puhdas UPHCC kupari
Johtimet: 4 x 16AWG + 4 x 19AWG
Poikkipinta-ala: 2 x 13AWG (13AWG = 2,62mm2)
Käytetty geometria: Twisted Quad (Twisted Star Quad) + Twisted Quad ground
Eristemateriaali: PTFE (ns. Teflon® kun valmistajana DuPont)
Kaapelin halkaisija: 11mm
Liittimet: TK Cable:lle erikoistilauksena Saksassa valmistetut virtaliittimet, ei ferromagneettisia komponentteja, johdinosat; schuko pistokkeessa kullattua puhdasta kuparia ja IEC-kojepistokkeessa kullattua korkealaatuista messinkiä

TK Cable hinnasto (PDF)

TK Cable Marlin Wall Model 2

Johdinmateriaali: Hopealla pinnoitettu, optimoidun kiderakenteen ultra puhdas UPHCC kupari
Johtimet: 2 x 10AWG + 2 x 16AWG
Poikkipinta-ala: 2 x 10AWG (10AWG = 5,26mm2)
Käytetty geometria: Twisted pair + Twisted pair ground
Eristemateriaali: PTFE (ns. Teflon® kun valmistajana DuPont)
Kaapelin halkaisija: 11mm
Liittimet: TK Cable:lle erikoistilauksena Saksassa valmistetut virtaliittimet, ei ferromagneettisia komponentteja, johdinosat; schuko pistokkeessa kullattua puhdasta kuparia ja IEC-kojepistokkeessa kullattua korkealaatuista messinkiä

TK Cable hinnasto (PDF)

Atlantis sarja

Atlantis sarjan huippuvirtakaapelit ovat uutuus vuodelle 2017. Vaikka sarja on jo hinnoiteltu, sen ominaisuuksia ollaan vielä hiomassa huippunsa, ja varsinainen lanseeraus tapahtuu syksyllä. Tällöin julkaistaan kaikki sarjaa koskevat tekniset tiedot sekä kuvaus sen ominaisuuksista. (Hinta on jo tiedossa, koska käytettävät materiaalit ja liittimet ovat testien pohjalta selvillä. Jäljellä on enää sovellettavan kaapeligeometrian viimeistely sekä lopputestaus.)

TK Cable hinnasto (PDF)

Special Edition sarja

Special Edition sarjan virtakaapelit pohjautuvat hyvin korkealle tasolle vietyyn materiaalitekniikkaan ja suunnitteluun. Kaapelien testivaiheessa haettiin useista vaihtoehtoisista kaapeligeometrioista ja liitinyhdistelmistä optimaaliset kokonaisuudet, materiaalikuluista tinkimättä. Tämä lähestymistapa näkyy toki myös kaapelien hinnassa, mutta hintalaatusuhde on siitä huolimatta (tai juuri siitä syystä...) poikkeuksellisen korkeaa tasoa. Sarjan virtakaapelit soveltuvat täydellisesti myös kaikkein korkeimman tason laitteistoihin. Mutta ne tuovat merkittävän suorituskykyparannuksen myös keskihintaisiin kokonaisuuksiin.

Special Edition virtakaapelisarjassa on tarjolla kaksi mallivaihtoehtoa; malli 412 sekä malli 816. Näistä on mahdollista löytää se omaan laitteistoon sopiva kaapeli lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Koska mallit ovat rakenteeltaan poikkeavat, ovat myös erot niiden ominaispiirteissä suuremmat kuin muiden virtakaapelisajojen sisäiset erot perusversion ja Variant version välillä. Poikkeavan rakenteen vuoksi myös versioiden hinnoissa on enemmän eroa.

Mallivaihtoehdoista 412 soveltuu parhaiten laitteistoihin joiden äänelliset ominaisuudet ovat hyvin tasapainossa ilman suurempia ärsyttäviä piirteitä (poikkeuksena huonon bassokontrollin laitteistot joihin malli kyllä sopii lääkkeeksi erinomaisesti). Special Edition 412 malli on ominaispiirteiltään todella nopea reagoimaan, järkähtämätön kontrolliltaan sekä hyvin erotteleva ja analyyttinen. Äänikuva on jäsentyneesti paketissa eikä kaapelin suoritusta hetkauta vaikka virransyöttötehtävä olisi kuinka haastava. Malli sopii poikkeuksellisen hyvin vaikkapa päätevahvistimille, high-end subwoofereille tai seinärasialta jakorimalle, mutta on ansioitunut myös pienen kuormituksen kytkennöissä. Poikkeuksena alkujaan häiritsevää karheutta tai pisteliäisyyttä omaavat vahvistimet/laitteistot (mutta näissäkin kannattaa testata, sillä tietyissä tilanteissa kaapeli voi myös auttaa asiaan, riippuen toistovirheen alkuperästä).

Special Edition 816 malli toimii erinomaisesti käytännössä missä tahansa käyttökohteessa, laitteiston äänellisistä ominaispiirteistä riippumatta. Se miksi sarjassa sitten on tarjolla myös sovituksestaan tarkempi 412 malli, perustuu (paitsi hintaeroon) 412 mallin poikkeukselliseen tapaan kontrolloida bassoja ja sen kiveen hakattuun järkkymättömyyteen. Mutta hinnaltaan arvokkaampi ja rakenteeltaan monimutkaisempi 816 malli on sitten puolestaan sävytoistoon vaikuttavilta ominaisuuksiltaan vielä luonnollisempi ja miellyttävämpi sekä nyanssien erottelultaan parempi. Äänikuvallisesti 816 malli on myös astetta lähempänä aitoa live-tunnelmaa, vaikka todella vakaa ja tummataustainen äänikuva löytyy myös 412 mallista. 816 mallin äänikuva on läheisempi ja avonaisempi, kun taas 412 mallissa se on kyllä todella tarkka ja puhdas mutta hieman suppeampi. Jo lueteltujen hyveidensä lisäksi 816 mallissa on 412 mallin tapaan todella vaikuttava kyky reagoida muutoksiin, joka kuuluu virheettömänä rytmiikkana. Vaikka 412 loistaa poikkeuksellisella kyvyllään ohjata voimakkaita matalia taajuuksia, ei 816 useimmissa käyttökohteissa jää siitä tälläkään saralla jälkeen. Sen piirun verran mitä 412 malli voittaa bassojen kuivakan kontrolloidussa voimassa, 816 malli korvaa bassolinjojen vivahteiden hienovaraisempana tulkintana. Toisaalta on hyvä muistaa että samassa laatuluokassa liikuttaessa virtakaapelien kohdalla muodostuvat erot ovat myös paljon laitteistosidonnaisia, ja siksi annetut kuvaukset ovat vain yleistyksiä.

Special Edition sarjan virtakaapelien ominaisuudet mahdollistaa kummankin version kohdalla tarkoin valittu, monimutkainen kaapeligeometria. 816 malli on rakenteeltaan vielä kehittyneempi, mutta kummankin mallin rakenne minimoi suojamaan ei-toivotut vuorovaikutukset vaihe- sekä nollajohtimien kanssa. Samoin rakenteissa on optimoitu kapasitiivinen sekä induktiivinen kytkeytyminen vaiheen ja nollan välillä, näin parantaen häiriösuojaa. Varsinkin 816 malli toimii rakenteensa myötä poikkeuksellisen hienosti häiriötaajuusblokkina, minkä havaitsee toistossa puhtaana taustana. Liitiminä molemmat mallit käyttävät Furutech:in FI-E38(G) schuko pistoketta ja FI-15(R)Plus IEC-kojepistoketta. Testien perusteella yleensä paras tasapaino saadaan käyttämällä eri pinnoituksilla olevia liittimiä. Mutta, jos koekuuntelun jälkeen halutaan lämpimämpää ja täyteläisempää toistoa, ovat kaapelit saatavissa myös kullatulla FI-15(G)Plus IEC-liittimellä. Lisähintaan IEC-liittimeksi on vielä saatavilla FI-28(G), joka tuo pääosin ulkonäöllistä etua verrattuna FI-15(G)Plus liittimeen.

TK Cable Special Edition 412

Johdinmateriaali: Hopealla pinnoitettu, optimoidun kiderakenteen ultra puhdas UPHCC kupari
Johtimet: 4 x 12AWG + 4 x 16AWG
Poikkipinta-ala: 2 x 9AWG (9AWG = 6,63mm2)
Käytetty geometria: Twisted Quad + Twisted Quad ground in EMF optimized configuration
Eristemateriaali: PTFE (ns. Teflon® kun valmistajana DuPont)
Kaapelin halkaisija: 16mm
Liittimet: Furutech FI-E38(G) schuko pistoke ja FI-15(R)Plus IEC-kojepistoke (saatavilla myös FI-15(G)Plus liittimellä tai lisähintaan FI-28(G) liittimellä)

TK Cable hinnasto (PDF)

TK Cable Special Edition 816

Johdinmateriaali: Hopealla pinnoitettu, optimoidun kiderakenteen ultra puhdas UPHCC kupari
Johtimet: 8 x 16AWG + 2 x 14AWG
Poikkipinta-ala: 2 x 10AWG (10AWG = 5,26mm2)
Käytetty geometria: Double, isolated Twisted Quad + isolated Twisted pair ground in EMF optimized configuration
Eristemateriaali: PTFE (ns. Teflon® kun valmistajana DuPont)
Kaapelin halkaisija: 19,5mm
Liittimet: Furutech FI-E38(G) schuko pistoke ja FI-15(R)Plus IEC-kojepistoke (saatavilla myös FI-15(G)Plus liittimellä tai lisähintaan FI-28(G) liittimellä)

TK Cable hinnasto (PDF)